Siyah eşofman rahatlıktan vazgeçemeyenler için klasik bir seçenektir. Günlük giyimin en konforlu parçalarından biri olan bu eşofmanlar zamansız bir şıklık vadetmektedir. Her ortama uyum sağlayabilen siyah eşofmanlarla hem spor hem şık kombinler yapılabilmektedir.

Siyah eşofman son moda sokak stilinin asaletini yansıtır. Bu eşofmanlar hem kadın hem erkekler için zamansız ve sınırsız bir rahatlık sunmaktadır. Evde, spor salonunda, sokakta… Siyah eşofmanlar ile günün anında, her ortamda rahat ve şık olunabilir.

Siyah Eşofman Modelleri

Siyah eşofman modelleri her cinsiyete, her yaşa ve her tarza hitap etmektedir. Eşofman altlarında Jogger, cepli, bol paça; eşofman üstlerinde kapüşonlu, fermuarlı, cepli pek çok model bulunabilir. Bunun yanı sıra eşofman takimi olarak ya da ayrı ayrı kombinler yapılabilir.

Pamuklu kumaşlardan üretilen eşofmanlar teri emen ve hızlı kuruyan yapısı sayesinde spor salonunda, yumuşak dokusu ile de günlük aktivitelerde rahatlıkla kullanılabilir. Minimalist tasarımı ile dikkat çeken bu eşofmanlar tişörtlerle de kolaylıkla kombinlenebilir.

Her mevsim kullanılan esofman takımları sokak stilinin öne çıkan parçalarından biridir. Oversize yapılarıyla zamanın ruhunu taşıyan eşofmanlar yeni nesil gençlik modasını da yansıtmaktadır. Kalıplara sığmayan, özgürlüğün tadını çıkarmak isteyen gençler günlük giyimde genelde eşofman tercih etmektedir.

Friday Offset eşofmanları yüksek kaliteli kumaşlardan üretilmekte ve modaya uygun tasarımlarıyla dikkat çekmektedir. Bu eşofmanlar aynı koleksiyonda yer alan oversize tişörtlerle ya da sweatshirtlerle birlikte kullanıldığında hem spor hem casual görünümün vazgeçilmezi olmaya adaydır.

Siyah eşofmanlar her tarza ve her bedene uygun seçenekleriyle herkesin gardırobunda bulunmayı hak ediyor. Unisex tasarımları sayesinde hem kadınlar hem erkekler tarafından tercih edilen bu eşofmanlar fermuarlı cepler, ayarlanabilir bel lastiği ve esnek manşetler gibi detaylarla fonksiyonelliği de barındırıyor.

Siyah Eşofman

Eşofman Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Eşofman seçiminde kumaş kalitesi çok önemlidir. Yüksek kaliteli kumaşlar hem rahatlık hem de uzun süreli kullanım imkânı sunar. Özellikle siyah eşofmanlarda renk solması, tüylenme sorunlarını yaşamamak için kaliteden ödün vermemelisiniz. Kaliteli ürünlere erişilebilir fiyatlarla sahip olmak için Friday Offset koleksiyonlarına göz atmayı unutmayın.

Mağazamız ürünlerini hemen inceleyin