Polar sweatshirt soğuk havalar için konforlu bir seçenektir. Hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih edilen bu sweatshirtler son yıllarda oldukça popülerdir. Kış giysisi olarak bilinen polar sweatshirtler bahar akşamlarında ceket olarak da kullanılabilir.

Polar sweatshirt yumuşak dokusu sayesinde kış aylarının vazgeçilmezidir. Dayanıklı yapısı ile de uzun ömürlü bir kullanım vadetmektedir. Aynı zamanda nefes alan kumaş özelliğiyle de terin dışarı atılmasını sağlamaktadır. Kış sporlarında sıklıkla tercih edilen polarlar spor ve günlük kombinlerin de bir parçasıdır.

Polar Sweatshirt Erkek

Polar malzemeden üretilen sweatshirtler çeşitli modellerde tasarlanabilirler.  Polar fermuarlı sweatshirt sıklıkla tercih edilen modellerden biridir. Bu parçaların farklı tarzlarda kombinlenmesi de mümkündür. Günlük giyimde jeanlerle, tişörtlerle, eteklerle kombinlenebilen bisiklet yaka sweatshirtlerle sade ve şık bir görünüm elde edilebilir.

Oversize sweatshirt yeni nesil gençlik modasının en gözde parçalarından biridir. Hem kadınların hem erkeklerin sıklıkla tercih ettiği sweatshirtler her yaşa ve her tarza hitap etmektedir. Genellikle pamuklu kumaşlardan üretilen sweatshirtler vücut ısınını korumak üzere tasarlanmıştır. İç kısmı şardonlu olan erkek polar modeller vücut ısısını hapsederek soğuk havalarda mükemmel bir korunma sağlar.

Polardan üretilen sweatshirtler esnek yapıları nedeniyle hareket özgürlüğü sağlarlar. Pek çok renk ve modelde üretilmelerine rağmen gri sweatshirt en çok satılanlardan biridir. Bu sweatshirtler günlük giyimde geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kadın polar modelleri bahar akşamları için de iyi birer tercih olabilir.

Polar Sweatshirt 02

Bazı sweatshirt modelleri cepleri ve kapüşonlarıyla ekstra işlevsellik sunar. Çoğu makinede yıkanabilir olması nedeniyle kolaylık sağlar. Katmanlı giyim için de mükemmel bir seçenektir. İçine giyilen oversize tişört veya gömleklerle kombin edilebilir.

Erkek sweatshirt olarak tasarlanan modeller kadınlar için de gayet uygundur. Unisex parça olarak tanımlanabilirler. Sade, düz renkte üretilen sweatshirtler cinsiyetsizdir ve herkes tarafından tercih edilebilir.

Beyaz sweatshirtler, risksiz bir parça olduğu için stilin ve rahatlığın mükemmel buluşması olarak tanımlanabilir. Genç kadınların dolaplarında kendine özel bir yer edinen bu parça, zamansız şıklığıyla bilinmektedir. Sadece bir giysi değil, bir tarz ifadesi olan sweatshirt, günün her anında enerjik ve zarif hissettirir. Beyazın masumiyeti ve hafifliği, sweatshirtlerin rahat dokusuyla buluştuğunda zarafeti de beraberinde getirir.

Genellikle serin mevsimlerde tercih edilen sweatler, montların altına giyildiği zaman casual bir görünüm kazandırıyor. Beyaz, pembe, siyah, gri, bej veya lacivert gibi pek çok renk seçeneğiyle sade bir görünüm elde etmek isteyenler için çabasız bir şıklık vadediyor.

Polar sweatshirt seçerken nelere dikkat edilmelidir?

Sweatshirt seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Öncelikle kumaş kalitesi çok önemlidir. Terletmeyen, nefes alan, pamuklu kumaşlar tercih edilmelidir. Aynı zamanda hareket özgürlüğü sağlaması bakımından ürünün kesimi de önem taşımaktadır. Marka tercihi de ürünün kalitesi açısından belirleyicidir. Bütçe dostu ama yüksek kalitede üretilen pek çok sweatshirt seçeneği bulunmaktadır.

Kapüşonlu sweatshirt birçok açıdan işlevsellik sağlamaktadır. Aynı şekilde cepli ve fermuarlı sweatshirtler de kullanım kolaylığı sunmaktadır. Her tarza uygun tasarımlar arasından kişisel zevke uygun seçimler yapılabilir.

Friday Offset sweatshirt modelleri rahat ve şık tasarımlarıyla tam sana göre!

Mağazamız ürünlerini hemen inceleyin