Fermuarlı sweatshirt, genellikle pamuklu veya pamuk karışımlı kumaştan üretilen bir üst parçasıdır. Ön kısmında bulunan fermuar ile açılan ve kapanan bir tasarıma sahiptir. Bu parça spor ve rahat giyim tarzını şıklıkla birleştiren bir seçenektir.

Fermuarlı sweatshirt modelini kombinlemek oldukça kolaydır. Özellikle pratik kullanımları ile bilinirler. Kapüşonlu modelleri de bulunan bu parça, soğuk hava koşullarında ek bir koruma sağlamak için tasarlanmıştır. Hem gençler hem de yetişkinler arasında fazlasıyla tercih edilmektedir. Ayrıca mevsimlere göre farklı kalınlıklarda birçok modeli bulunmaktadır.

Fermuarlı Sweatshirt Modelleri

Fermuar detaylı sweatshirtler sadece soğuk havalarda değil aynı zamanda stil sahibi görünmek isteyenler için de uygundur. Bu sweatshirtlerin birçok farklı modeli bulunmaktadır. Kapüşonlu fermuarlı sweatshirt olarak da tasarlanabilen bu giyim parçası, ön kısmında yer alan fermuar detayıyla dikkat çeker. Kombin yapması kolay olan bu tarz giyim parçaları, günlük şıklığa hızlı bir dokunuş ekler.

Örneğin günlük hayatta rahatlığı tercih ediyorsanız, skinny jean veya spor şort ile kombin yapabilirsiniz. Resmi bir ortamdaysanız, fermuarlı sweatshirtü chino pantolon ve deri ayakkabı ile tamamlayarak casual bir görünüm elde edebilirsiniz. Sweatshirt fermuarlı olduğu zaman dilediğiniz renge sahip parçaları giyebilir ve tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Renk seçiminde her türlü tercihe uygun alternatifler bulunmaktadır. Örneğin mavi fermuarlı sweatshirt özellikle jeanler ile tamamlandığında şıklığı ve rahatlığı bir arada sunar. Ayrıca, mavi fermuarlı sweatshirtü beyaz veya gri alt giyimle birleştirerek sade bir görünüme sahip olabilirsiniz. Friday Offset’in fermauarlı sweatshirt kadın modelleri, spor tarza sahip olanlar için vazgeçilmezdir.

Sneaker ve spor ayakkabılar ile kullanıldığı zaman hem konforlu hem de modern bir görünüm ortaya çıkar. Ayrıca, oversize modeller tercih edenler için bu sweatshirtler, sokak modası trendlerine uyum sağlar. Klasik siyah, beyaz ve gri tonları her zaman şıklığı garantilerken, canlı renkler ve pastel tonlar da genç ve enerjik bir hava katar. Fermauarlı sweatshirt erkek modelleri, farklı tarzlara rahatlıkla uyum sağlar. Her mevsimde ve her kombin ile kullanılabilen bu parça, şıklığı seven herkesin dolabında kendisine yer bulmaktadır.

Fermuarlı Sweatshirt

Friday Offset’in kadın ve erkek fermuarlı sweatshirt parçalarından ruhunuzu yansıtan modeli bulabilirsiniz.

Mağazamız ürünlerini hemen inceleyin